Opruimen 2018-04-24T08:51:10+00:00

Opruimen

Met opruimen komt vaak precies bovendrijven wat er voor jou op dat moment nodig is. Hoe wonderlijk is dat?!

Ik zie onze omgeving als een afspiegeling van onze binnenwereld. En ik vind het erg leuk om jou hiermee kennis te laten maken en jou de kracht te laten zien van aandacht geven aan je huis en omgeving.

Als je luistert hebben je huis en spullen je namelijk veel te vertellen!

Het is ontzettend interessant wanneer je eens met een bewuste blik naar je huis kijkt en je afvraagt, steunt deze omgeving mij eigenlijk wel?

Waar word ik blij van? Wat past helemaal niet meer bij mij en kan ik dus net zo goed loslaten? En wat laat ik dan eigenlijk los …

Want bij heel veel spullen om ons heen zijn het niet de spullen die het probleem zijn om los te laten, maar de emotionele lading die eraan vastgeplakt zit.

Ruimte maken!

Daar kan ik je mee helpen. Heel praktisch door echt met de spullen en de ruimte aan de slag te gaan. Maar ook door juist even stil te staan bij de spiegel die je huis je voorhoudt. Hierdoor is er pas echte verandering mogelijk.

Ik ga er vanuit dat alles perfect is zoals het nu is. Die ‘rommelzolder’ is een perfecte weergave van bijvoorbeeld de ‘staat van jouw hoofd’ op dit moment. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Maar soms ervaar je echte weerstand tegen ‘die rommelzolder’. Dit is dan een mooi moment om de uitnodiging aan te nemen van je huis, de rommel praktisch aan te pakken en er eens op een dieper niveau naar te kijken.

Terug